2010. március 12., péntek

Tippek férfiaknak. Hogyan viselkedjünk meddő kedvesünkkel?

Eszünbe se jusson lemeddőzni a nőnket. Nem Ő meddő, mint Nő, hanem Mi vagyunk meddők, mint Pár. Mással talán már rég lenne gyereke. Sőt, ha az ő nyakába varrjuk az egész problémát, valószínű, hogy egyszer majd mástól lesz gyereke, mi meg gondolkozhatunk, mit rontottunk el.

Maximálisan működjünk együtt párunkkal. A teherbeesés, pláne terhesség lényegi része a nőn múlik. Mi olyan keveset tudunk tenni az ügy érdekében, hogy semmi sem indokolja, hogy azt ne százszázalékosan próbáljuk teljesíteni.

Ha szex, akkor szex. Akkor, amikor Ő mondja, még ha ligakupa-döntők hullanak is az égből. És közben csináljunk úgy, mint akinek tényleg borzasztóan van hozzá kedve.

Ha spermaadás, akkor spermaadás. Míg nőnket a legkülönfélébb traumák érik, mi legfeljebb teniszkönyököt kapunk. És ha nem akarjunk, soha, senkinek nem mondjuk majd el, hogy láttunk már urológiai rendelőt belülről.

Nyafogás, hiszti nélkül szedjük be spermakép-javító gyógyszereinket. A rossz spermaképnek az égegyadta világon semmi köze nincs a férfiassághoz. És ha rossz a spermaképünk, attól nem fog javulni, ha homokba dugjuk a fejünket. Gondoljunk arra, hogy nekünk legalább nem kell injekcióznunk magunkat. Proaktívak önszorgalomból vásároljanak méhpempőt, E-vitamint és Q10 koenzimet, majd zsebeljék be érte a dícséreteket.

Kövessük naprakészen választottunk kezeléseit (latin elnevezéssel együtt), aktuális diagnózisát, gyógyszereit. Legyünk tisztában azzal, hogy ciklusának körülbelül hányadik napján jár. (Kezdők alaposan tekintsék át a női ciklus általános működését.) A 26-ik naptól fölfelé jelezzük diszkréten, hogy úgy érezzük, hamarosan két csíkot üdvözölhetünk a terhességi teszten.

A nők egy-egy ciklus alatt több hormont termelnek, mint mi egy év alatt. A meddőségi kezelések alatt a hormontermelésük bizonyos esetekben akár meg is százszorozódhat. A hormonszint kihat az egyén hangulatára. Ha ezeket az állításokat szinkronizáljuk, könnyen beláthatjuk, hogy a női ún. hiszti a női nemmel járó természetes jelenség. Tanuljuk meg kezelni! Ne reagáljuk túl a hangulatváltozásokat, de ne is legyünk autisztikusan érdektelenek. Pár hónap alatt kialakíthatjuk a megfelelő hozzáállást - higgyük el, lesz alkalmunk gyakorolni.

Nőnk hangulata a ciklus közepén emelkedni kezd, az utolsó napokban száguld a csúcsra, hogy aztán az új ciklus első napján a mélybe zuhanjon. (Ismétlő kérdés: mikor is van az új ciklus első napja?) Ilyenkor legyünk hangsúlyozottan kedvesek. Találjuk ki, mi az, ami már igazán túlzásnak számít kedveskedés szempontjából. Ha megvan, akkor tekintsük ezt az elvárható minimumnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése