2010. március 17., szerda

Kémiai terhesség

Ideje egy vallomásnak. Nekem már volt pozitív terhességi tesztem. Egy darab, még 2007. novemberében. Zöldfülű kezdőként, amikor még azt hittem, pár hónap alatt teherbe lehet esni, csúful megjártam a kevélységemmel.

Pénteken kellett volna megjönnie. Nem is jött, csak valami maszatolás jelentkezett. Hétvégén picike vérzés. A felhők felett jártam, mert tudtam (hehe), hogy ez a beágyazódás maga. Hétfőn gyengécske pozitív lett a Clearblue-m. Folyamatosan kerestem és éreztem a kapcsolatot magzatommal, és nem idegeskedtem különösebben, hogy minden nap van valamennyi kis vérzésem. Aztán csütörtökön világosan éreztem, hogy elment a jel, s hogy valóban jel volt-e, azt nem tudom, de ijedtségemben újfent teszteltem, ezúttal már negatívat. Fél óra múlva az orvosnál megtudtam, hogy hamarosan menstruálni fogok, és hogy egy hét csúszás még semmi, rengetegen megfogannak úgy, hogy észre sem veszik, mert a később jelentkező vérzéssel távozik a kis sejtcsomócska.

Hát ez a kémiai terhesség. Amikor valami elkezdődik, és lakmuszpapírral érzékelhető a szervezetben, de még azelőtt vége lesz, hogy fizikailag is kivehető lenne.

Persze semmi ilyesmire nem gondolok, és most egy mákszem vérzésem sincs, és ez egy teljesen, de teljesen más helyzet, de tényleg szorítsatok nagyon, ha szabad ilyet kérni!!!

3 megjegyzés:

  1. Szabad hát :)))
    Nagyon drukkolok, hogy átmenj babavárós blogba, a második teszted szép pozitív (az elsőn nem láttam, de szerintem csak a kép minősége vagy a saját vaksiságom miatt)

    VálaszTörlés