2010. március 17., szerda

Szemem karvaly, eszem tyúk

Mert ki az a hülye, aki még cikluson belül tesztel? Hát én! Semmi különösebb okom nem volt rá az akut türelmetlenségen, és az érzésen kívül, hogy most tuti sikerült.* Első akcióm a 12-ik dpo-n, vasárnap esett.** Az eredmény pedig a következő lett:


Gyengébbek kedvéért bejelöltem a második csíkot. (És nem a csík HELYÉT, mert a csík OTT VAN.) Nővérem és legjobb barátnőm be merte vallani, hogy ő nem lát semmit, szerető kedvesem viszont nem. Ő igyekezett boldoggá rendezni aggódó ábrázatát, miközben a pozitív eredmény helyett nyilván engem látott az elmeosztályon a képzeletbeli csíkjaimmal együtt. Ezek után csak egy hard core meddőségi topikban mertem próbálkozni, ahol erős támogatásra leltem. Semmi nem nyújt olyan akolmeleget ugyanis, mint egy meddőségi topik.

Elrohantam a DM-be új tesztért, folsavért, majd a hosszú hétvége innentől kezdve különösebb események nélkül telt. Eldöntöttem, hogy csak kedden tesztelek újra, és empirikus módon megtapasztaltam, milyen az, amikor az idő ólomlábakon jár. Hétfő estére szerencsére megfájdult a mellem, és ez erőt adott az éjszaka átvészeléséhez.

Kedden már nem egy olcsó papírcsíkkal, hanem a tesztek a nagyágyújával*** keltem hadra. És akkor megtörtént az, amiről sosem reméltem, hogy részem lesz benne: még be sem fejeztem a pisilést, amikor már ott díszelgett a függőleges vonal! Hogy ez, hogy pont velem... Ciklus előtti nap, azonnal, pozitív!!! Álmomban sem reméltem ilyen tökéletes tesztelést soha. Gyakorlatilag teljes az életművem.


Az első fél napot valami furcsa kábulatban töltöttem, ami azóta olykor aggodalommal váltakozik. Ha minden jól megy, holnap megérkezik az újabb köteg olcsó vaterás tesztem, azzal kihúzok valahogy két hetet, aztán hivatalosan is kiderül, mi van. Tünetem csupán a mellfájdalom, és valami különös hasbugyorgás. Szorítsatok, légyszi!




*Igen, ez az, amit minden mestruáció előtt érzek.
** Day post ovulation, ahány nap már eltelt a peteérés óta.
*** Clearblue, ha valaki nem tudná.

4 megjegyzés:

  1. De jó! Gratulálok! (én, mint tapasztalt csíknéző,látom az elsőn is ám! ;) )

    VálaszTörlés
  2. Gratula neked, (de még csak halkan), és továbbra is nagyon szorítok+++++++++++++++ ;)

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok :) Csak ne telne ilyen lassan ez a két hét!..

    VálaszTörlés
  4. :)

    Az első tesztem nekem is ilyen lett, csak mi mindketten láttuk a második csíkot, meg mindenki más is, bár csak halványan... a második már negatív lett :(

    VálaszTörlés