2009. december 26., szombat

Időzített szeretkezés

Olyan pofonegyszerű módszer, amit ugyan a ovulációs teszt és a hőmérőzés elé kellett volna írnom, de megfeledkeztem róla.

Az időzített szeretkezés legkésőbb a babatervezés második, harmadik hónapjában bukkan fel. Általában a Jobban Besózott Félnek (ez a nő, továbbiakban JBF) jut eszébe, aki saccperkábé a ciklus közepe táján a szokásosnál is nagyobb hansúlyt fektet az együttlétekre. Ez az időzített szeretkezések első, spontán változata.

Ha ez az alapvető, primitív módszer nem vezet eredményre, akkor további segédeszközök bevetése mellett előbb-utóbb önmagában is módosulni fog. Ahogyan telnek-múlnak a hónapok, úgy gyarapodik ugyanis a peteérések és a spontán időzített szeretkezések száma, s úgy növekszik egyúttal a statisztikai esély a spontán időzített szeretkezések akadályoztatására. Egy-két akadályoztatás pedig máris magával hozza az első számú módosulás kiváltóját, a hisztériát.

Hisztéria alatt jelen esetben azt értjük, amikor a JBF minden eszközzel kényszeríti partnerét az időzített szeretkezésre. A hisztéria nagy változatosságot mutat, egyetlen örökös jellemzője, hogy tartós. Ha egyszer elkezdődik, onnantól a spontán időzített szeretkezések helyébe a kikényszerített időzített szeretkezések lépnek.

Természetesen, mivel nem csupán a JBF, hanem partnere is vágyik gyermekre, a partnernek hamarosan lelkiismeret-furdalása lesz, hogy őt kényszeríteni kell ilyen apróságra, mint a szeretkezés, miközben szegény JBF különféle tortúráknak és kezeléseknek veti alá magát. (JBF-ek figyelmébe: ha a partner lelkiismeret-furdalása nem elég erős, hivatkozzunk bátran a beszedett hormonmennyiségre még akkor is, ha pont nem szedtünk hormont.) Ekkor születik meg az időzített szeretkezések újabb módosulása, a bűntudatos időzített szeretkezés.

Feltételezem, hogy minden olvasómnak volt már kellő számú nemi aktusa. Valószínűleg éppen ezért felesleges arról értekeznem, hogy a bűntudat (illetve a megelőző, fentebb taglalt) érzések nem igazán kedveznek a nemi vágy kialakulásának és fennmaradásának. Így hát nincs is más dolgom, mint hogy bemutassam a bűntudatos időzített szeretkezésből néhány hónap alatt kialakuló mostazegyszer-mégkibírom időzített szeretkezést, illetve az időzített szeretkezések legkiforrottabb példányát, a nemlétező időzített szeretkezést.

És akkor lesz szíves senki meg sem kérdezni, hogy honnan rendelkezem ilyen átfogó ismeretekkel.

3 megjegyzés:

  1. Szia Jusztis!

    Szeretném az itt megjelent írásodat továbbközölni engedelmeddel. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az info@intima.hu címen.

    Köszönettel

    Intima.hu főszerkesztő

    VálaszTörlés
  2. Felvettem a kapcsolatot a megadott címen! :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés