2009. december 28., hétfő

Miért nem írom ezt a blogot?

Nem azért írom ezt a blogot, mert szeretnék egy híres, nagy blog gazdája lenni. Ebből követekezően nem azért írom, hogy sok olvasóm legyen. (Persze nagyon örülök az olvasóimnak.)

Nem kívánok közönségigényt sem kielégíteni.

Nem szeretnék alternatívája lenni a számos, meddőséggel és terhességgel foglalkozó, kiváló és szakmailag megalapozott blognak.

Noha remélem, hogy lesznek, akiknek kis iránymutatást tudok majd adni a meddőség kívülállók számára rejtélyes labirintusaiban (kívánom, hogy minél kevesebbeknek kelljen érdeklődniük a téma iránt), nem vagyok olyan hiú, hogy saját fontosságomat eltúlozva blogot hozzak létre.

Nem csak a net ismeretlen nagyközönségének, de személyes ismerőseimnek sem írom ezt a blogot. Ha valaki bármivel kapcsolatban kíváncsi rám, az megkérdez.

Már évek óta motoszkál a fejemben a gondolat, hogyha bármilyen tevékenységbe megfelelő időt és energiát fektetünk, akkor értéket hozunk létre. Kíváncsi vagyok rá, hogy a gyakorlatban is működik-e ez az elképzelés. Mivel a meddőségem az, ami mostanában a leginkább foglalkoztat, a belé fektetett energiát próbálom meg blogformában hasznosítani. Hát ennyi csupán a célom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése