2009. december 27., vasárnap

Hogyan legyen társadalmilag zavartalan a várandósságunk?

Próbálkozzunk legalább 2 évig sikertelenül teherbe esni.

Gratuláljunk szívélyesen terhességét éppen bejelentő barátnőnknek. Ettől érezzük magunkat önzetlennek, jóindulatúnak, higgadtnak. Közben gondoljunk arra, hogy "DÖGÖLJ MEG!!!" Ha nagyon kedveljük az illetőt, elég, ha arra gondolunk, hogy "A FRANCBA!!!".

Ha hazaértünk, dühöngjünk egy kicsit, majd napokig rágódjunk azon, hogy "De ő miért??". Majd rágódjunk azon, hogy "De én miért nem???". Váltogassuk a fenti két rágódnivalót, mígnem az őrület határára kerülünk. Mivel nem akarunk megőrülni, döntsünk úgy, hogy megszakítjuk a kapcsolatot frissterhes barátnőnkkel.

Ismételjük meg a kifejtett cselekvéssort összes alkalmas nőismerősünkkel. Ne felejtsük ki rokonainkat.

Kezdjünk komoly meddőségi problémával küzdőkkel barátkozni. Tisztázatlan eredetű meddőséggel küzdők, sikertelen inszáminációsok, lombikosok előnyben.

Essünk gyorsan, spontán teherbe.

Dicsekedjünk el terhességünkkel a fentebb jellemzett hölgyismerőseinknek. Ezután lássuk el őket tanácsokkal a fogamzással kapcsolatban. Kezdjük például azzal, hogy ne görcsöljenek rá. Ismertessük azon a véleményünket, hogy a teherbeesés elsősorban a megfelelő szexuális pózon múlik. Ha prűdek vagyunk, hivatkozzunk inkább a szex utáni gyertyaállásra.
Fejtsük ki, hogy felesleges haszontalanság az inszemináció és a lombik, hiszen ha jönni akar a baba, akkor jön is. Finoman célozzunk rá, hogy talán párkapcsolatuk hiányosságai az oka sikertelenségüknek.

Ha még mindig szóbaállnak velünk, nagyítsuk százszorosára terhességi panaszainkat, majd panaszkodjunk drámaian, és kérdezzük meg minden találkozás alkalmával, hogy biztos, hogy teherbe akarnak-e esni.

Élvezzük várandósságunk hátralévő idejét teljes zavartalanságban, termékenységi időn túljutott családtagjaink gyűrűjében.

3 megjegyzés:

  1. Minden egyes leírt szó mögött rejlő érzelmeket teljes mértékben átérzem ugyanis én is hasonló problémákkal küzdöttem, majd 2008. novemberében a 3. beültetés eredményeképpen megszületett kislányom. Szóval én is azt hittem, hogy nincs az alagútnak vége, de van! Kitartás!!!
    benézhetsz hozzám, ha van kedved: www.kittimindennapjai.freeblog.hu vagy
    solyomkitti.freeblog.hu

    VálaszTörlés
  2. Szia Brigi,
    üdvözöllek első olvasóim között! Tudom, nincs okom panaszra, még nagyon az elején járok.

    Gratulálok a kislányodhoz! Találkozunk a blogodon!

    VálaszTörlés
  3. Ma találtam rá a blogodra. Nehéz ez az út és rögös. Remélem, nektek aránylag közel lesz a cél és a siker, nem kell sok-sok évig küzdeni. Mi az 5.évünket kezdjük a babáért való küzdelemben. Ha gondolod, szívesen küldök neked meghívót a blogomhoz, küldj egy mailt a simonneszilvikukacgmailpontcomra.
    Szilvi

    VálaszTörlés