2011. január 3., hétfő

Eljön majd...

... az a perc is, mikor újra írni fogok, még egy kis türelem!


6 megjegyzés:

  1. Tündérbogyó! :)))
    Nagyon csini a napraforgós rucija, és aranyos a kis névreszóló párnácskája is. :)
    Szeret fürdeni?
    Gőgicsélget? Kár, hogy a hangját nem tudod feltenni. :)
    Puszilom a kis tündért! :)

    VálaszTörlés
  2. :))) Édes pofa és a pociján látszik, jól van tartva. Formás kislány nagyon!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Jusztis :)
    Alle blogjáról keveredtem ide, és rögtön itt ragadtam, átnyálazva a blogod az elejétől. A stílusod rögtön arra késztetett, hogy keressek egy kalapot, amit megemelek előtted, mert a soraidat nem lehet megszakítani, ott hagyni!!! Főleg a szókimondás, az, hogy viccesen le tudod írni, amit sokan kihagynának- ez hiányzott nekem :D Régóta keresek ilyen blogokat,olyanokat, akik kitérnek a "kényes" részletekre is,úgy örülök, hogy ezen a -nemtudokaludni- éjszakán idetaláltam! Ha megengeded, a hűséges olvasód maradok :)

    VálaszTörlés
  4. A fürdést kezdi élvezni, napok kérdése, hogy el is mosolyodjon közben. Gőgicsél is, meg szoptatás közben folyamatosan kommentálja az eseményeket. Ja, és ha továbbra is ennyit eszik, akkor 1. soká lesz új bejegyzés idő hiányában 2. nagyon eufémisztikus kifejezés lesz a jól van tartva ;)

    wildshyccu: köszi a dícséretet, és üdv a blogomon! :)))

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Én is csak most találtam ide, egy olvasóm tanácsára. Remélem, nem érzed úgy, hogy "na, most megtalálnak a meddők", de ameddig eddig eljutottam a visszaolvasásban, már most nagyon sok erőt adott nekem a továbbiakhoz. Rám még most vár a vizsgálatok sora, és ahogy előttem is írták, a blogod olyan, hogy úgy és azt írod, amit más talán gyávaságból, talán mert szégyellős nem mer úgy leírni, ahogy van.
    Lehet, hogy nem én vagyok az első, aki ezt mondja neked, sőt, de tényleg éppen azt írtad le és úgy, amit én és ahogyan érzek.
    Ha nem bánod, jövök még többször is.
    Szívből gratulálok a babócához is! :))
    Ildikó

    VálaszTörlés
  6. Ildi: várlak ;) És köszönöm a gratulációt! Sok sikert a vizsgálatokhoz!

    VálaszTörlés