2010. december 23., csütörtök

Drága Jézuska!

Kicsit zavarban vagyok, mit is kérhetnék Tőled, de ha már olyan kedves invitálást kaptam Allétől, mégse illik, hogy ne írjak Neked levelet.

Szóval, most úgy érzem, hogy mindenem megvan, bármennyit is nyafogok, nem szeretnék sem többet aludni, sem kevesebbet fejni, sem kimoccanni néha itthonról, sem fodrászhoz, vagy boltokba elcsászkálni, sem késsel-villával-szalvétával elfogyasztani F.-fel közösen egy vacsorát, de még csak netezni sem szeretnék megint naponta órákat.

De ha már mindenképpen kívánnom kell valami ajándékot, akkor lássuk... Szeretném, ha a kislányom megtanulná a bal mellbimbómat is szabályosan bekapni. Szívesen gyakorlok vele az ügy érdekében bármennyit. Aztán szeretném, ha egy icipicit gyorsabban tudna táplálkozni, mondjuk egy-egy étkezést lebonyolítana egy óra alatt. Azt is szeretném, ha napközben egyedül aludna pár órát, kiságyban, nagyágyban, mindegy, hogy hol, de ha ez végképp nem lehetséges, akkor nagyobb muszklikat szeretnék babakocsicipeléshez, hogy F. nélkül is el tudjam vinni sétálni, és tuti belaszik.
Szeretném továbbá, ha belebotlanék valami nagyon jó akcióba, ahol tudok neki venni pár nagyobb ruhácskát, gondolok itt elsősorban plüssrugdalózókra, mert abban a legcsinosabb.
És végül nagyon szeretném, ha a macskám kibírná még ezt a pár elhanyagolósabb hetet különösebb depresszió és szőrcsomósodás nélkül, és amikor már szabad barátkozniuk, ő is megszeretné Lenkét. 

Azt hiszem, ennyi elég is. Akinek szívesen olvasnám a Jézuskához intézett levelét, ők a következők: a nővérem, Jeanner, Norcy, Afromagyar (akinek ezúton is üzenem, hogy olvasom, de nem tudok nála kommentelni), Kicsizsiráf, a férjem alteregója, bár ő tuti nem olvas, ééééés !

A szabályok:
  1. Add tovább a listaírós feladatot további 7 bloggernek.
  2. Linkeld be őket.
  3. Hagyj náluk megjegyzést, értesítsd őket.
  4. Írd meg a karácsonyi kívánságlistádat.
  5. Küld el a listát a karácsonyi ajándéklistára, azaz a radmila.morgan@gmail.com címre - na ezt én is kihagyom, mint Alle!
  6. Szurkolj, hogy teljesüljenek a kívánságaid.
  7. Legyen boldog karácsonyod!

3 megjegyzés:

  1. Boldog - Békés Karácsonyt Kívánok Nektek és még vagy 2 ilyen szépséget, mint Lenke =)

    Ui.: Az én kívánságaim már teljesültek: van munkám, szerető párom, és az ajándékok amikre vágytam volna, mind megkapom :D

    Jajjj elnézést, még egy: EGÉSZSÉGET kérek, mert az nincs :(

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy gondoltál rám, és örömmel eleget is tettem volna a levél írásnak, csak sajnos későn olvastam el a bejegyzésedet, karácsony másnapján, így gondolom aktualitását vesztette. Esetleg egy köszönő levelet írhatok...szerinted? :-)
    Egyre szebb és csinosabb ez a lányka :-) Kár, hogy nem tudtam élőben is megcsodálni...Puszi Nektek

    VálaszTörlés
  3. búék a családnak!

    lesznek hamarosan új képek ?

    VálaszTörlés